EARLY SPRING Favorites

tiistai 15. maaliskuuta 2016
 
 
 
1. Aurinkolasit - Ei tule kevättä ilman aurinkoa - ja uusia aurinkolaseja. Tänä vuonna aurinkolasit ovat pyöreitä tai sydämenmuotoisia ja linssit toimivat peileinä kaikissa sateenkaaren väreissä. Itse olin tylsä päädyin ostamaan hillitymmät lasit.
2. Trenssit - Monen vuoden haaveilun jälkeen voin vihdoin ruksia trenssin yli toivelistaltani. Kohta varmaan sitä tarkenee pitämään ulkonakin, eikä tarvitse tyytyä peilin seuraan hah. Ja koska olen varmaan Suomen ainoa ihminen, joka ei ole lähtenyt mukaan lenkkarit normikenkinä -villitykseen, ei ole kenkäongelmaakaan.
3. Kietaisupaidat - Valkoinen peruspitkähihainen + farkut = ei jää mieleen, mutta valkoinen KIETAISUpitkähihainen + farkut... Niinpä. Helppo tapa saada vau-efektiä ja tyyliä muuten yksinkertaiseen asuun.
4. Huulipunat - Joko a) oon siinä iässä, että ihmiset käyttää huulipunaa enemmän tai b) huulipunan käyttäminen on muotia. Oli se kummin tahansa, on se mun mielestä positiivinen asia. Itse en lähtisi kokeilemaan mitään todella tummaa, mutta vähemmän räikeitä värejä kylläkin.
5. Hatut - Love, love, love. Ei lisättävää.
6. Olkahihnalliset laukut - Oli se sitten Michael Korsin laukku tai ei, olkahihnalliset laukut on se juttu. Yhtenä päivänä vaan yksinkertaisesti kyllästyin kantamaan laukkuja siinä kyynärtaipeella ja kaivoin olkanauhat esiin. Niin paljon mukavampaa, eikä toinen käsi leiki enää tyrannossaurus rexiä kykenemättä tekemään mitään järkevää.
7. Värikkäät ja napilliset puserot - Vaikka nyt pukeudutaankin paljon mustaan, valkoiseen ja harmaaseen ja itsekin olen näihin väreihin todella tykästynyt, on aina välillä kiva laittaa päälle jotain silmäänpistävämpää. Löysähköt paidat, joiden helmaa laitetaan housuihin, näyttävät todella tyylikkäiltä, eivätkä vaadi kamalaa kasaa asusteita ympärilleen.
8. Valentinon Rockstud-korkkarit - Se oli rakkautta ensisilmäyksellä seuraten elämäni suurin sydämensärkyminen, kun sain tietää kenkien hinnan. Kyyneleet kihoava silmiin edes ajatellessani sitä nelinumeroista summaa... Jos itse saisin valita, ottaisi rockstudeja kaikissa mahdollisissa väreissä, enkä käyttäisi mitään muita kenkiä enää ikinä. Näiden korkkareiden lisäksi (vai takia hmmm..) monissa muissakin kengissä on nyt tämä muodikas matala korko, eikä enää oikein näe hulluja yli viidentoistasentin korkoja, joita oli paljon pari vuotta sitten.
9. Samojen värien/kuosien yhdistely - Oon kulkenut kokomustassa ja kokovalkoisessa ja ihan näinä päivinä postilaatikosta pitäisi kolahtaa kaksi kappaletta shortsit+paita samaa kuosia -pakettia (, joista toinen on itseasiassa ihan sama kuin tuo kollaasissa oleva). Rakastan samaan väriin pukeutumista ja on hassua muistella aikaa, jolloin samanväriset vaatekappaleet eivät saaneet olla vierekkäin asukokonaisuudessa.
10. Pikkulaukut - Jos kannettavaa ei ole paljoa, on pikkulaukku tai iso lompakko kiva yksityiskohta asuun. Laukulla voi tehdä muuten normaalista asusta mieleenpainuvan kun vaikka muuten valkoinen asu saa seurakseen punaisen pikkulaukun.
11. Turkoosi/vaaleansininen - Oon ihan hulluna tähän väriin ja kaupassa käyn aina läpi kaikkia sen väriset asiat, vaikka vielä ei ole yksikään lähtenyt mukaan. Vaaleansininen skater-hame olisi aivan ihana.
12. Nilkkurit koroilla - Tää on vähän jokakeväinen juttu, mutta talvikenkien ylikulutuksen jälkeen mikä olisikaan parempaa kuin nilkkureiden jalkaan vetäminen? Minä tyhmä menin jättämään nilkkurini Pekingiin ja nyt kaipaan niitä aina kun olen lähdössä ulos. Onhan mulla Suomessakin yhdet, mutta ne Kiinassa olevat ovat vain niin täydelliset...
13. Harmaat/hopeat hiukset - Itse olen ollut blondi koko elämäni, enkä ole värjännyt hiuksiani kuin vappuvärillä, koska kun vihdoin pääsin siihen ikään, etten tarvitse enää äidin lupaa värjäämiseen, tuli pupu pöksyyn. En vaan uskalla kokeilla mitään muuta väriä, olenhan ollut 19,5 vuotta blondi. Nyt vihdoin on hiustrendi, joka ei ole liian radikaali muutos mulle! Hopeashampoolla olenkin yrittänyt saada eri sävyä hiuksiin, mutta se ei vaan toimi mulla, enkä tiedä miksi :( Oon miettinyt jo pari viikkoa, että pitäisi ostaa ihan kunnon hiusväri, mutta poikaystävä pistää kovasti vastaan, "kultainen" kun on niin hieno hiusväri hänen mielestään.
14. Polvireikähousut - Ei ihan uusi juttu, mutta itse en ainakaan keskitalvella antanut kylmyydelle mitään oikoreittiä iholleni ja pidin reiättömiä housuja. Nyt voi taas uskaltaa olla villi ja näyttää paljasta ihoa muuallakin kuin naamassa. Mulla on mustat ja valkoiset polvireikähousut ja molemmat ovat todella hyvin istuvia ja lisäävät asuun vähän särmää.
15. Nahkatakit, joissa vetoketju ei ole keskellä - Kiva yksityiskohta ja saa takkisi erottumaan joukosta. Omaan sivuvetoketjutakkiini meni hetki aikaa totutella, mutta nykyään keskitetty vetoketju näyttää oudolta. Sivuvetoketju tuo asennetta asuun ja näyttää todella hyvältä varsinkin kun takki on auki.

- Mites teidän kevään suosikit? -

Loppuun vielä virallinen pahoittelu kaikille blogini lukijoille, joita ei kiinnosta muoti/lifestyle/tms postaukseni yhtään, mutta juttuhan on niin, etten voi enää kirjoittaa au pairina olemisesta kun en sellainen enää ole. Kiina-/matkailujuttuja tulee huhtikuun Kiinan matkalta ja kesän jälkeen löydän itseni opiskelemasta Aasiasta, joten ihan ilman tämän tyyppisiäkään juttuja ei tarvitse ole ikuisesti!
4 kommenttia on "EARLY SPRING Favorites"
  1. Tää oli todella kiva postaus ja oli hauska, että olit tehnyt myös kollaasin! Tykkäsin kovasti :)


    ♥ Vilhelmiina Lyydia

    http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että oli mieleen :) Käynkin kurkkaamassa sun blogia.

      Poista
  2. Oi tämä oli kiva:) Keväisin ja syksyisin tulee kunnon inspiraatio pukeutumisen suhteen. Ihana päästä kulkemaan kevyemmissä vaatteissa ja yhdistelemään monipuolisemmin vaatteita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, varsinkin siellä Espanjassa lämpötilat sallii kunnon kevätvaatteiden käyttämisen paljon pidempään kuin mitä täällä Suomessa voi.. Kiva, että tykkäsit postauksesta :)

      Poista