Jiā means family

keskiviikko 10. kesäkuuta 2015
Heräsin ilman herätyskelloa 10:33 ja menin rutiininomaisesti päivittämään kännykän sähköposti-sovellusta, joka ei koskaan itse osaa päivittää itseään. Vastoin muiden aamujen kaavaa, olikin saapunut uusi sähköposti ja vain 10 minuuttia (tasan) aiemmin:

 

 

Sain perheen!!!! Ja tää perhe ei oo ihan mikä tahansa, vaan mun ensimmäinen match, joka jo kerran oli kieltäytynyt musta, koska ne halus mies-au-pairin. Perhe oli kuulemma miettinyt asiaa uudelleen ja pojan energisyydestä huolimatta päättivät ottaa mut! Perhe oli siis huolissaan siitä, etten pärjäisi heidän poikansa kanssa, mutta olivat kai muuten tykänneet musta kovasti. Aaah, oon niin onnellinen! Mikä helpotuksen tunne virtas yli heti kun tajusin mitä luin. Pääsen sittenkin Kiinaan ja kaiken lisäksi PEKINGIIN!!!!!! En malta odottaa, että pääsen lähtemään. Tää tuntuu tosi epätodelliselta, koska olin jo vaipunut epätoivoon kun Kiinasta ei kuulunut oikein mitään ja olin jo varma, etten pääsisi koskaan lähtemään. Ainut pelko nyt sitten on, jos poika onkin ihan mahoton, enkä saa sitä mitenkään kuriin... Toivottavasti ei :D

Uudesta elämänvaiheesta johtuen päätin ottaa fortune cookien, joka saisi jakaa viisauksiaan Kiinan matkasta. Pakko myöntää, että olin odottanut jotain inspiroivampaa.MULLA ON PERHE!!!!!

Nyt pitää alkaa laittaa viisumihakemusta, ostaa tuliaisia, suunnitella pakkauslistaa.... Ja selvittää kaikki Pekingistä!
4 kommenttia on "Jiā means family"