China, I'm Coming!!!

maanantai 4. huhtikuuta 2016

Rinkka on pakattu (okei, MELKEIN pakattu) ja parin tunnin päästä lähdetään kohti Helsinki-Vantaata. Varttia vaille kahdenkymmenenneljän tunnin päästä lento laskeutuu Pekingin lentokentälle ja pääsen jälleen vetämään keuhkot täyteen raikasta kiinalaista ilmaa. Kuinka olenkaan ikävöinyt Kiinaa, kiinalaisia, kiinalaisuutta ja kiinan kieltä tämän kahden Suomessa vietetyn kuukauden aikana!

Kiinassa tulen viettämään kuukauden ja vaikka "kotikaupunki" Pekingille onkin varattu vain viisi päivää, olen erittäin tyytyväinen matkasuunnitelmaan (lue enemmän TÄSTÄ). Yritän parhaani postailla blogiin matkan aikana, mutta riippuu ihan VPN:stä, miten se käytännössä onnistuu. Kiinassa kun ei oikein tykätä länsimaalaisista nettisivuista, ei bloggeristakaan. Älkää siis ihmetelkö, jos pientä hiljaiseloa esiintyy seuraavan neljän viikon aikana.

Mutta mitäs sitä turhia lätisemään, pakkaukset pitää vielä viimeistellä ja päälläni tällä hetkellä oleva yökkärikään tuskin soveltuu julkiseen näyttäytymiseen,  valmisteltavaa siis löytyy vielä.Ps. Insta löytyy tosiaan nimellä verawinter , mutta mikäli Kiina pistää parastaan nettiblokkauksissa, ei sinnekään päädy materiaalia. Vastarinta on kovaa omalta osalta, saa nähdä kumpi vie voiton, Vera vai suuri mahtava Kiina.
4 kommenttia on "China, I'm Coming!!!"
 1. Ihanaa matkaa! Jään odottelemaan kuvia innolla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kamera kyllä tulee räpsymään tiuhaan tahtiin ;)

   Poista
 2. Oii, hyvää matkaa! Täällä odotetaan matkapostauksia sit vaikka kuukauden päähän jos ei muuten(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Aion kyllä yrittää kaikkeni, että pääsen blokkausten läpi, au pairina se onnistui aika hyvin, joten sormet ristiin!

   Poista