Macao in B&W - kuvia Macausta

keskiviikko 19. lokakuuta 2016
Nyt tuleekin vähän erilainen postaus, nimittäin valokuvapostaus. Olen aina tykännyt valokuvaamisesta, mutta en luokittelisi itseäni valokuvauksen harrastajakasi, enkä omista gopron ja kännykän lisäksi minkäännäköistä kameraa. Erityisesti tykkään ihmisten kuvaamisesta ja ottaa kuvia, jotka välittävät tietyn tunnelman ja parhaimmillaan sisältävät yksityiskohdan, jota ei ehkä heti huomaa. Monesti selailen kännykkäni kuvia ja kysyn itseltäni, miksi olen ottanut niin tylsän kuvan, vain huomatakseni hetken tutkiskelun jälkeen, että siinä olikin joku tärppi.

En todellakaan luule olevani huippukuvaaja ja kamerana on siis todellakin toiminut iphone, minkä takia laatu ei ole mitään huippua (pari kuvaa taitaa jopa olla hieman tärähtäneitä ja osa on huippuzoomattuja/rajattuja, koska olen kyseiset kuvat räpsäissyt vain mahdollisimman nopeasti, että tilanne ei muuttuisi) - mutta eniten tykkäänkin kuvata niitä arjen pieniä hienoja tapahtumia, joita ei voi ennakoida. Kameraa siis tuskin olisi mukana, vaikka sellaisen omistaisinkin ja jos olisikin, ja se ei varmaan olisi käyttövalmiina kädessä aina oikeilla hetkillä kuitenkaan.

Aloitin saman tyyppisen kuvasarjan jo viime vuonna Pekingissä nimellä Beijing in B&W, mutta en syystä X koskaan saanut sitä "valmiiksi". Toivottavasti joululomalla saan kuvattua puuttuvatkin palat, mutta sitä odotellessa, Macao in B&W:

Toivottavasti tykkäätte! :)

2 kommenttia on "Macao in B&W - kuvia Macausta"