Blue Stripes and Summer Vibes

maanantai 13. kesäkuuta 2016

Suomen kesä ei taaskaan ole hellinyt meitä ja jouduin jopa vetämään nahkatakin päälle tässä yksi päivä. Nahkatakki kesäkuussa ei enteile hirveän hyvää, mutta pitää toivoa, että saadaan toukokuun säiden lupailema kuuma kesä pian! Itse lähden vähän alle kahden viikon päästä Espanjaan ja toivon totisesti, ettei siitä tule kesän ainoa kunnon kosketus D-vitamiiniin. Kuitenkin, onhan meillä lämpimiäkin päiviä todellakin ollut - ihan etelän tasoisia sellaisia - ja yksi niistä lähettää nyt terveisiä asukuvien kanssa.

Rakastuin totaalisesti hattuihin tänä talvena ja onneksi kaapin syövereistä löytyi tällainen lähes käyttämätön kesähattu(, joka on muuten ostettu New Yorkista vuonna 2011) piristämään muuten aika yksinkertaista asua.
   Tummansiniset shortsit löytyivät Hong Kongista ja mukaan olisi tarttunut samat shortsit myös beigenä, mutta pankkikortti ei käynyt ja käteistä oli vaan n.20€ arvosta.. Noh, ehkä joku toinen kerta sitten. Olen muutenkin niin hulluna "sivistyneisiin" shortseihin, että ne varmasti lisääntyvät vaatekaapissa ilman suurempaa yritystä. Kaukana ovat nuorempana käytetyt shortsit, joiden pitää olla mahdollisimman pienet (been there done that... Kiitos teinivuodet), sillä nyt ovat suuressa käytössä hieman pidemmät ja ei ihan ihonmyötäiset shortsit, jotka tuovat heti tyylikkyyttä asuun. Korkeampivyötäröisinä ne pidentävät jalkojasi mielettömästi, tarvitseeko vielä perustella lisää?
   Valitsin shortsien seuraksi sinivalkoraidallisen crop T-paidan, joka toi merimies henkisyyttä mukaan. Tähän olisi sopinut yläosaksi vaikka mikä, mutta pysyttelin suosikissa sinisessä ja crop-mallissa, sillä se korkeavyötäröisen alaosan kanssa on vaan niin mairitteleva.

Mites teidän kesäsuosikit? Onko crop-paidat ja väljemmät shortsit yay vai nay?


Hattu - Forever21 (vanha)
Paita - Zara
Shortsit - Forever21
Kengät - Nelly.com
 
Post Comment
Lähetä kommentti