Red wine, baby blue & gold on white

keskiviikko 25. toukokuuta 2016
 
 
Matkapostausten väliin oli ihan pakko laittaa nyt asukuvia kun säät on vihdoin tarpeeksi lämpimät kesäisten asujen käyttämiseen. Itse oon ihan hulluna hameisiin, mekkoihin ja shortseihin ja kärsin talvisin kriisistä, kun en saa pitää lempparivaatteita, ja kesäisin (kai tätä voi jo kutsua kesäksi kun toukokuutakin on enää jäljellä alle viikko!?) aivot melkeinpä ylikuumenee kaikkien mahtavien asukokonaisuuksien suunnittelusta ja toteuttamisesta.
   Vaikka asteita olisi 30, on mulla nykyään aina vähintäänkin neule päällä. Siksi tälläkin kertaa päältä löytyi tämä... karvaneuletakki. Pitkähihaista joudun kantamaan käsillä lähes poikkeuksetta, mutten silti osaa lähteä ulos ilman edes pientä lämmikettä hah.
   Tämän kevään/kesän lempiväri on ollut valkoinen ja viime shoppailureissun jälkeenkin huomasin n. 90% uusista  vaatteista olevan valkoisia. Tässäkin asussa valkoinen on edustettuna, mutta sen seuraksi lisäsin väriä viininpunaisesta, luottokoruväristä kultaisesta ja vaaleansinisestä. Punainen ja sininen eivät ehkä ole ihan yleisimmät värit yhdistää, eivätkä varsinkaan murretut sävyt kumpaisestakaan, mutta mun mielestä ne toimivat ihmeen hyvin yhdessä. Mitä mieltä?
 
 
Takki - H&M
Toppi - Gina Tricot
Hame - 6ixty 8ight
Laukku - Michael Kors
Kengät - Vagabond
4 kommenttia on "Red wine, baby blue & gold on white"
  1. Ihana asu! Mun mielestä tuo laukku ja neule sopi hyvin yhteen ja näytätpä upeelta näissä kuvissa :)

    http://adorabledreamss.blogspot.fi/

    VastaaPoista